1年特進コース EID実施へ

2011年04月21日

4月19日(水)

6限 LHRの時間に殿前理事長代行によるEID実施に向けての講話が行われました。

以下は、その際、話された内容です。
Good aternoon! 1st grade C class’s students, How do you do?ツ黴€ I would like to thank you your homeroom teacher Ms.Sasaki’s in regard that she allowed me to apeak for 3 minutes to you all.ツ黴€ Well, the EID program started in our school just this year.Now it’s details are being programmed by Mr. Shiratori who is our school’s English teacher and Ms.Bruni who is our school’s English ALT as same as Mr. Ochoa..ツ黴€ This year we at Chiba-Kokusai Senior and Junior High School present this program to this year’s freshmen of junior all 1st grade and senior 1st grade C class only.

≫続きはこちら