入学式挙行

2018年04月10日

4月9日(月)

入学式が挙行されました。

中学生61名

高校生233名の入学が、鈴木校長先生より許可されました。

新入生の誓いの言葉です。

It is now spring, the season of beautiful new growth.

Today, we Two hundred and thirty-three students have been allowed to enter as the fourth class of Shorin Global Senior High School.

From now, following our teachers’guidance, we will try our hardest as Shorin Global Students in both studies and club activities.

We promise to continue to build the tradition of Shorin Global with pride and effort.

April tenth, 2018

Entering students representative,

Wataru Uozaki